Gildenburg 2, 2804 VJ Gouda

Ma t/m Do, 08.30-17.00 | Vr. 08.30-15:00

Vergoedingen

Tijdens een adviesgesprek of eerste afspraak zult u een begroting meekrijgen, zodat u precies kunt zien wat de kosten zijn voor uw prothese. Wij raden u aan om in uw polisvoorwaarden te kijken of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar welke vergoeding van toepassing is op uw situatie.

VergoedingenVolledige prothese
Informatie over het kunstgebit

De basisverzekering voorziet u een vergoeding van 75% voor de kosten van een volledig kunstgebit. Uw eigen bijdrage is 25%. Indien u een aanvullende verzekering heeft krijgt u ook nog een gehele of gedeeltelijke vergoeding van uw eigen bijdrage.


Volledige gebitsprothese
Implantaten

Na goedkeuring van uw zorgverzekeraar krijgt u een gedeeltelijke vergoeding uit de basisverzekering. Bij een boven en onderprothese waarvan onder en/of bovenkaak voorzien zijn van implantaten zijn uw eigen bijdrage 17% van de totale kosten.


Gedeeltelijke prothese
Partiële - of frameprothese

Uw zorgverzekeraar vergoedt gedeeltelijk indien u een aanvullende (tandarts-) verzekering heeft afgesloten. Wij raden u aan in uw polisvoorwaarden te kijken of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.


Reparatie & Rebasing
Iedere twee jaar een controlebezoek

Een reparatie of het opvullen van een volledige gebitsprothese wordt 90% vergoed uit de basisverzekering. Voor een partiële gebitsprothese en frameprothese (gedeeltelijke prothese) komen de vergoeding uit de aanvullende verzekering. Bij twijfel neem contact op met uw zorgverzekeraar.


Wettelijke eigen risico
€ 385,- per kalenderjaar

Het wettelijke eigen risico (€ 385,- per kalenderjaar) is van toepassing op alle vergoedingen die plaatsvinden vanuit de basisverzekering. Dit betreft dus de volledige prothese maar ook de reparaties en rebasingen.


Facturen
Infomedics

In onze praktijk houden wij ons graag uitsluitend bezig met zorg op maat. Al onze aandacht gaat uit naar u. Daarom hebben wij het factureren en innen van declaraties uitbesteed aan Infomedics. Lees hier meer informatie over Infomedics.

Wij werken samen met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland.

© Copyright 2018 TPP Gildenburg